torstai 23. tammikuuta 2014

Tapahtuma kooste

Heips,
Nyt on ollut kirjoittelusta pikku tauko, sillä en vaan ole ehtinyt tai sitten en ole vaan jaksanut.
Pakkasta on pidellyt ja tulinkin viime perjantaisen maastoilun jälkeen kipeäksi. Kuume on sahaillut ees taas ja olo on ollut tukkoinen ja voimaton.

Tänään myös kuulin, että tuttu kauraturpa Antrea eli Aapo on nyt vihreimmillä laitumilla. Lämpimästi muistaen tätä äärimmäisen kilttiä ja kultaista suomenhevosruunaa. Suuri hevonen ja suuri sydän. Moni jäi kaipaamaan Aapoa ja kaikista eniten tietysti Aapon perhe.

 Mutta seuraavaksi pieni kooste Elviksen päivistä.

Torstai 23.1.

Kävin ratsastamassa maastossa, pilkko pimeässä pienen lenkin ja pyörähdin myös kentällä. Tallilla oli noin 25 astetta pakkasta ja kylmä viimakin kävi. Elvikselle laitoin ratsastuksen ajaksi satulan päälle reilun  kokoisen fleecen, jotta lihakset lämpenisi. Hölköteltiin ravia alku ja loppukäyntejä lukuunottamatta ettei ihan jäädyttäisi. Maasto sujui yllättävän hyvin. Ukkeli oli reipas ja vähänhän sillä oli kiire kylmästä pois, mutta se oli kuitenkin yhteistyöhaluinen. Elvis oli myös melko rohkea, sillä se ainostaan vähän säpsähti kun teeret lähtivät taas kiepistä ihan tien vierestä. Oikea takanen oli tasaisen turvonnut ja jonkin verran kuumottavakin. Tutkin sen ennen lenkkiä ja tuuheiden vuohiskarvojen seasta löytyikin pieni, verta vuotanut reikä.  Kylmäsin jalat huolella ja putsasin haavan betadinella. Mella + vitamiini.

Keskiviikko 22.1.

Uskaltauduin puolikuntoisena ratsastamaan. Menin kentällä, jotta voisin paremmin säädellä treeniä oman jaksamiseni mukaan. Olohan piristyi ratsastaessa. Elvis oli vapaista huolimatta ihan kiva. Kentälle mennessä se kyttäili ja säpsyi ja kentälläkin se helposti tuijotteli ympäristöön. Kikan seura kuitenkin rentoutti ja treeni meni ihan hyvin. Muotokin alkoi löytymään, mutta siitä puuttui aktiivisuutta ja ryhdikkyyttä. Mutta jos selässä on särkylääkkeiden voimilla selviytyvä ratsastaja niin mitä voi odottaa? :D Alla Tytin nappaisemat kännykkäkuvat. Oikeassa takasessa oli ennen treeniä vähän nestettä. Kylmäsin ja laitoin antiseptista 2-teholinimenttiä kinttuihin. Mella + Vitamiini.

Tiistai 21.1.

Minä kuumeessa ja Elvis vapaalla.

Maanantai 20.1.

Mulla kipee olo, mutta jaksoin käydä juoksuttamassa. Elvis oli laiskahko ja varoi laukatessa pohjaa. Pikkuisen oli lunta satanut, mutta edelleen alla oleva jää on liukas kovemmassa vauhdissa. Elvis ottaa varman päälle ja laukkaa varovasti ettei liukastu. Harjailin ja juotin melassia.

Sunnuntai 19.1.

Elviksellä vapaa

Kännykkäkuva C.Tytti

Pää pystyssä, mutta ihan reipas askel ja kaunis tausta. Kännykkäkuva C.TyttiEi kommentteja:

Lähetä kommentti