torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2015

Mukavaa uutta vuotta kaikille!

Me juhlimme eilen uuden vuoden lisäksi myös Francon 8v. synttäreitä. Koiruli sai herrrkullisen cesaraterian, jumbone-luun ja tottakai me ihasteltiin iltasella myös raketteja. Francco ei raketteja pelkää lainkaan. Iltalenkillä se saattoi välillä istahtaa katselemaan taivaalle, mikäli joku ampui ihan lähellä. Kaupungin ilotulituksia katsomaan me ei kumminkaan sitä otettu. Koira jäi tyytyväisenä puolen yön aikaan kotia kuorsaamaan. 

Nam nam :)

Minun oli tarkoitus ottaa raketeista kuvia ja/tai videota kamerallani. Siinä kävi kuitenkin sillä tavalla hassusti, että oltiin niin lähellä katsomassa, ettei kamera pystynyt tarkentamaan koko taivaan täyttämään räiskeeseen. Eipä se mua harmittanut. Tinaakaan ei tullut tänä vuonna valettua. Jälkeen päin luin vinkin, että edullisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto olisi "valaa" sokeria. Pitää muistaa ensi vuonna!

Pohdiskelin tässä, millaisia tavoitteita meillä olisi Elviksen kanssa vuodelle 2015. Niitähän voi olla ihan kiva miettiä ja katsoa sitten jälkeen päin täyttyivätkö tavoitteet. Alla onkin pieni listaus tavoitteista.

Vuoden ensimmäistä päivää vietimme Elviksen kanssa vähän löysäillen. Harjasin ja puunasin ukon huvikseni ihan vimpan päälle ja lähdettiin pellolle kahlailemaan ilman satulaa. Harmikseni pohja oli muuttunut jo paikoitellen huonoksi. Osittain märkää ja osittain kovaa. Pikku hiljaa hangen pintaan on myös kehittymässä kova jääkuori. Saapi siis heittää hetkeksi hyvästit hankikahlailulle...
Meillä oli kuitenkin ihan mukavaa. Elvis oli tosi rento, eikä säikkynyt edes paria rakettia. Jokuhan vielä siellä pommitteli. Laukattiin yhden kerran pellon päästä toiseen. Kivaa oli ja minulle tuli tunne, että molempien tasapaino on tainnut kehittyä viime aikoina. Niin varmalta meno tuntui. 


Hämärä ja sumuinen vuoden ensimmäinen päivä

1 kommentti:

  1. Onnea Fransulle tälleen jälkikäteen! (: Jännä tuo sokerin valamisjuttu, pitääkin kokeilla :D

    VastaaPoista