perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tiedoitettavaa

Viime kesänä Elvis laidunti täällä Iisalmessa järven rannalla


Nyt mulla onkin lukijoille muutama isompi tiedoitettava asia. Edessä on nimittäin maiseman vaihtoa ja uusia seikkailuja. Tällä kertaa odotan muutoksia innolla!

Heti ensimäisenä haluan hehkuttaa huomista reissua. Pääsen nimittäin elämäni ensimäistä kertaa Tampereen hevoset-messuille! Ratsastusseuran järjestämä bussikuljetus lähtee huomenna lauantaina kello 4.30 Iisalmesta kohti Tamperetta. Odotan innolla rotuesittelyitä, lajinäytöksiä, luentoja ja tottakai expo-alueella shoppailua. Rahaakin on nipistetty opiskelijabdjetista sen verran, että pitäisi nyt jotain tuliaisia saada. Mitään turhaa ei tietty kannata ostaa, mutta onhan tuota ostoslistaa jo laadittu.

Etsinnässä olisivat:
Kiva uusi huopa (tai pari :D)
Etujalan neopreenisuojat
Herkkuja Elvikselle
Ötökkämyrkkyä
Mahdollisesti uudet siistit suitset (meksikolaiset tai remonttiturpiksella)

Tarkoituksena on siis löytää tavaraa messuhintaan :)

Kesän 2013 harjoittelun ajan Elvis laidunti Haapajärvellä

Messujen jälkeen minun täytyykin keskittyä täysillä järjestelemään toukokuussa alkavaa harjoittelua.
Sain nimittäin vihdoin ja viimein harjoittelupaikan. Kovan etsinnän tulos se oli, mutta tuleva harjoittelu vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta! Pahin stressi on nyt takana, sillä tänään varmistui paikan lisäksi Elviksen kesämajoitus. Harjoittelupaikkanihan on Lahdessa, joten Elvikselläkin on edessä piakoin muutto. Onnellisempi en kuitenkaan voisi olla, sillä tallipaikan saimme tutulta Kaisan tallilta. Jippii!

Palataan kuulumisiin sitten messujen jälkeen. Pyrin ottamaan paljon kuvia, mutta voi olla, että kamerani putken pituus loppuu kesken. Uuden objektiivin ostosta saan kuitenkin vielä vähän aikaa haaveilla. Jos mua näkyy messuilla niin saa tulla moikkaamaan! (ihan niinku joku mut tuntisikin :D)

 Tässä laidunnettiin tutuilla hoodeilla Kaisan Tallilla. Kuva loppukesältä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti