sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vastustamaton jauhesammutin

Siinä seistään muka niin nätisti, mutta kun selkäni käännän, niin jo ollaan heti turvalla tökkimässä sammutinta

Opparin suunnittelu pitää nyt kiireisenä. Ensi tiistaina pitäisi esitellä auditoriossa suunnitelmaani, iiik! Joten tässä seuraa vain pikainen kuulumisten päivitys. Kuvamateriaalia ei oikein ole, kun en ole ehtinyt viettää tallilla ylimääräistä aikaa.

Elvis on kuitenkin liikkunut tavalliseen tapaan, monipuolisesti. Ollaan maastoiltu, treenattu koulua ja eilen tuli irtojuoksutettua. Maastoilu on sujunut tosi hyvin. Meitä on yrittänyt pelotella milloin mikäkin hirviö, mutta silti ollaan menty tasaisen varmasti eteenpäin. Yksi päivä naapurin kukko alkoi kiekumaan juuri kun olimme siinä kohdilla. Tänään maastossa pelottelivat vierestä räpiköiden lentoon lähtevät teeret ja tallin pihalla ollaan ihmetelty jättiläisen kokoista pressumonsteria. Tallin vieressä rakennetaan taloa ja se suojattiin myrskyä varten kokonaan pressuilla. Voitte varmaan kuvitella Elviksen ilmeen kun koko talo heilui ja kahisi tuulessa. Ruunaparan silmät laajenivat varmaan lautasen kokoisiksi :D Mutta niinkuin sanoin, möröistä huolimatta ollaan selvitty hienosti. Elvis hidastaa nätisti laukasta pelkällä äänellä/istunnalla ja suostuu vaikka heti laukan jälkeen kävelemään rennosti ja rauhallisesti.

Voi että ku on ihanata!!!

Perjantaina ei uhmattu Valio-myrskyä, vaan ruuna piti vapaata. Tuuli oli kuitenkin melkoisen kova jo torstaina. Harjoiteltiin koulua kentällä ja täytyy myöntää, että kunnon työskentelyvireen löytymiseen meni normaalia kauemin. Elvis ei säikkyny, loikkinut tai mitään muuta sellaista, mutta se ei vaan meinannut heti keskittyä kunnolla. Mukavan reipas se on silti ollut. Takapää ei laahusta ja laukassa on kiva rytmi. Eilen irtojuoksuttaessa harmittelin kovasti, kun unohdin kuvausvälineet kotiin. Elvis nimittäin innostui vetämään hirmuista kiitoa, pukitteli, törisi ja pomppi tasajalka pomppuja. Mua nauratti hirveesti ja siitä se innostu vielä lisää, heh.

Meille kuuluu siis oikein hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti