tiistai 8. maaliskuuta 2016

Eräänlainen hiihtoloma


"Ihana lämmin aurinko"

Minulla alkoi tällä viikolla hiihtoloma, mutta se ei arkeani juuri muuta. Opparia tehdään, Sisu-koiraa lenkitetään, leikitetään ja koulutetaan ja tottakai Elviksen kanssa puuhataan myös päivittäin. Viime viikolla en kuitenkaan blogia ehtinyt päivittelemään, sillä ystäväni Kia tuli hiihtolomailemaan tänne Iisalmeen. Oli kyllä tosi mukavaa, kun Kia oli meillä lähes kokonaisen viikon verran! Nautittiin molemmat "lomasta" ja vietettiin me perjantaina Joonaksen synttäreitäkin. Ihan itse leivoin täytekakun juhlille :) Taisi olla vasta kolmas kerta kun täytekakkua tein. Kovin kaunis siitä ei tullut, mutta mahdottoman hyvän makuinen. Tästä tuli siis gluteeniton ja vähälaktoosinen kakku, jonka täytteenä oli banaania, kermavaahtoa ja mansikkarahkaa. Päälle tein kinuskikuorrutteen ja koristeltiin "komeus" kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla.

Todella kaunis kakku ;D


Kia oli kuluneena viikkona tallillakin mukana. Elviksellä oli siis kaksinverroin harjaajia ja rapsuttajia. Elvis toimi myös talutusratsuna, mutta harmiksi se jännittyi, kun selkään nousi pitkästä aikaa uusi ratsastaja. Pihapiirissä taluttelu onnistui kuitenkin mukavasti. Ennen talutusratsastusta ratsastin ruunalla itse kentällä. Mukana ei ollut toisia hevosia, mutta Elvis oli silti rento ja hyväntuulinen. Ehkäpä asiaan auttoi se, kun pystyin höpöttelemään Kialle samalla. Rento fiilis valtasi niin ihmiset kuin hevosenkin. Olin todella iloinen, kun pystyin tekemään normaalia koulutreeniä laukkoineen ilman, että Elvis yhtään jännittyi missään vaiheessa. Loppukäynnitkin lompsoteltiin pitkin ohjin kaikessa rauhassa.


Kia otti kännykällä kuvia
Mukavaa oli :)


Kentällä ratsastelun lisäksi käytiin viime viikolla juoksuttamassa Elvistä kentällä ja pellolla. Viime keskiviikko oli täällä aivan upea aurinkoinen ja tyyni päivä. Kahlasimme porukalla umpihangessa pellolla ja nautimme hienosta säästä. Elviskin tuntui tykkäävän auringon lämmöstä. Sillä ei ollut mihinkään kiire, vaikka kaverit jäivätkin tallille. Elvis seisoi kanssamme pellolla ja nautti auringon lämpimistä säteistä ihan silmät ummessa. Mutta kyllä se jaksoi hangessa ravaillakkin, kun vähän maiskuttelin.
<3
Viime viikonloppuna täällä Iisalmessa vieraili Kian lisäksi, myös Minttu. Minttu piti minulle oikein ratsastustuntiakin, mutta siitä kirjoittelen oman postauksen vähän myöhemmin. Olin todella mieluissani, kun pääsin pitkästä aikaa valvovan silmän alle. Tätä oli tarvittukin! Sunnuntaipäivä oli siten Elviksellä kevyempi ja kävimme vain pienellä sunnuntaikävelyllä maastossa. Menimme siis Kian kanssa jalan ja minä talutin ruunaa. Maastokävely sujui ihan mukiin menevästi. Mennessä Elvis oli itseasiassa aika rento, mitä nyt muutaman kerran pysähtyi katselemaan jotain. Kotiin tullessa se kiirehti, mutta meno ei mennyt mitenkään mahdottomaksi.

Viikko meni todella nopeasti ja eilen pitikin Kia heittää jo takaisin juna-asemalle. Päivät kuluvat ihan huomaamatta kun arkiaskareissa, koiran kanssa lenkeillä ja tallilla on mukana ystävä, jonka kanssa voi rupatella. Mutta nyt on aika taas perehtyä opinnäytetyön pariin ja rutistaa tämä koulu loppuun.

Kia kuvasi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti