maanantai 28. maaliskuuta 2016

Sisun kuulumisia
"Heippa, ettehän oo unohtanu mua?!? Mä täytin tällä viikolla jo viis kuukautta ja oon jo aika iso poika. Sanomalehdetkin on ollut jo ihan kuivia sisällä. Oon käyny leikkimässä paljon siskojen kaa ja muutaman kerran oon päässy sellaseen koirapuistoonkin. Siellä on näkyny kaikenlaisii kivoja koiria, kuten mua pari kuukautta vanhempi suomenpystykorva ja melkee vuoden vanha suomenlapinkoira Roni. Niiten kaa on tosi kiva painii. Vaikka toi Roni tuntuu vähän kivemmalta ehkä, kun se ei suutu leikistä niin helposti. Ronikin on paimensukuinen niinku mä!
Siskojen kanssa jonossa :)
Juostaaan!


lumi on valkeampaa aidan toisella puolella?Mä oon myös käynyt hevostallilla pari kertaa. Siel on se yks heppa jota me aina hoidetaa ja se onki tosi kiva. Mä oon hoitanu sitä kans, lipassu jaloista ja turvasta kielellä. Mä oon ollu tallilla tosi ahkera tallikoira. Seuraan emäntää perässä ja haen sen kanssa satulat, suitset ja suojat. Mä kannan ihan itse niitä suojia. Tosin mä kyl tykkään leikkiäkin ensin vähän niil suojilla. Ulkona tallilla on aika jännää. Niille vapaana liikkuville hevosille on vähän haukuttava. Paimenkoira kun oon niin on pidettävä laumaa kasassa. Kuiteski siin kentän laidalla tykkään kattella ihan hiljaa ku ihmiset ratsastaa. Mukavahan siinä on istuskella ja katella. Emäntä sanoi olevansa tosi ylpee mun käytöksestä. Vähän oon maistellu myös sitä hevosen kakkaa, nam!

"Tässä me hoidetaa tota Elvistä"

Suojavaras

Emäntä kertoi, että se on suunnitellu mun pään menoks kaikenlaista. Se on kuulemma ilmoittautunut jollekki pentukurssille. Siellä opetellaan jotain perusjuttuja, jotka mä varmaan kyl jo osaan. Mähän osaan jo tosi hyvin huomioida kaikki koirat haukkumalla. Lisäks se ilmoitti mut jonnekki agilityeskariin. Mä oon kuulemma hyvä agilitykoira kun aina lenkillä kiipeilen lumikasoilla. Agilityeskari sopii tälläsille vielä kasvaville koirille. Mähän painan nyt jo jonkun 13 kiloo ja kasvan vielä tosi isoks ja vahvaks. Ei mulla sitten muuta, kuulemiin!

"Odotas kun tuhoon tän lumikökön"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti