lauantai 30. heinäkuuta 2016

Tanner tömisee kotikonnuilla

Alkuun kukkaiskuva :)


Elviksen muutto takaisin Heinolaan sujui hyvin. Elvis arvasi heti kopin ajaessa pihaan, että nyt on jotain outoa tekeillä. Se tuhisi ja puhisi ja oli selvästi jännittynyt. Kävelytin Elvistä kolmen voltin verran kopin luona ja sen jälkeen se astelikin koppiin kiltisti. Matkalla se jännitti sen verran, että ei suostunut juomaan vettä tarjotessani. Pysähtyessä se myös hirnahteli ihmeissään. Heinä oli kuitenkin reissun päällä maittanut, eikä Elvis ollut yhtään hikinen. Perille, Kaisan tallille päästyämme Elvis vilkaisi kerran vasemmalle, kerran oikealle ja totesi "jaha kotona ollaan". Sen jälkeen ei ruuna enää stressannut tippaakaan ja se jäikin tyytyväisenä tarhailemaan.

Mikäs tässä maisemia ihaillessa
Kuluneena viikkona onkin sitten ollut sen verran hellettä, että ratsastus ei ole ollut järkevää. Kävin tallilla vain hoitamassa Elvistä ja kuumimpina päivinä suihkuttelin sitä vedellä ennen takaisin pihalle vientiä. Elvis on tuntunut viihtyvän tosi hyvin. Se hörisee kaikille tutuille hevosille ja ihmisille ohi mennen ja mutustelee vihreää kaikessa rauhassa. Torstaina keli oli sen verran viileämpi, että lähdettiin maastoilemaan. Alkuun Elvis näki mörköjä joka puskassa ja risukasassa. Mutta sitten kun alkoivat tutut ravisuorat ja laukkamäet näkyä, niin kyllä unohtui möröt. Elvis oli niin mielissään ja innoissaan päästessään tutuille reiteille juoksemaan. Yhden isomman mäen alla annoin Elvikselle vapaata ohjaa ja sehän lähti ravaamaan mäkeä ylös kuin tykin suusta. Hetken jo ajattelin, että karauttaako humma kotipihaan asti täysiä, mutta kyllä ne jarrut onneksi mäen päällä löytyi.


Laukkaa vai ravia? :D


Perjantai verryteltiin sitten kentällä. Keli oli taas vähän turhan lämmin treenailuun, mutta jumppailtiin silti jonkin verran. Elvistä homma ei oikein kiinnostanut. En saanut sitä kulkemaan kunnolla eteen, eikä se oikein kantanutkaan itseään. Sen sijaan se vaan humputteli menemään ja tuijotteli pensaita ja penkkejä (sehän kun ei ikinä, koskaan elämässään ole nähnyt valkeaa puutarhatuolia). Vasta laukkaamisen jälkeen alkoi ravikin sujua. Laukatessa Elvis vähän heräsi ja unohti puutarhatuolit. Alkoi sitten pyöreyttäkin löytyä. Loppuverkat oli kiva tehdä pienen maastolenkin muodossa.

Sisu mätsärissä

Pieni hymynaama Sisu


Tänään lauantaina aamupäivä vierähti Sisun kanssa Match Showssa näyttelyjuttuja harjoitellessa. Sisu käyttäytyikin alun haukkumisen ja vetämisen jälkeen kivasti. Tulokseksi saimme punaisen nauhan ja sijoituimme viidenneksi. Iltapäivällä kävin sitten hoitamassa Elviksen Kian kanssa ja sitten laskettiin ruuna uudelle laidunlohkolle. Elvis tervehtikin heti naapurilaitumien tammat. Kiersi pari kertaa laitumen ensin juosten ja sitten kävellen ja ryhtyi sitten syömään.

Tättärää!

Tukka putkella 

"Hei arvon leidit"

Zola se katselee vain kaverin takaa, heh


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti