sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Paljon onnea Elvis!


Komea herra 23v.


<3

Blogissa on ollut hiljaista pitkään. Tänä aikana on sattunut kaikenlaista ja totesin, että minun on vain keskityttävä hoitamaan pakolliset asiat. Blogin kirjoitaminen on kuitenkin minulle vain harrastus, joten päätin pitää siitä taukoa. Kaikesta huolimatta täällä ollaan taas ja nyt minulla onkin erittäin hyvä syy kirjoitella. Tänään, 28.5. Elvis täyttää komeat 23 vuotta! Onnea Elvis! Syntymäpäivien kunniaksi piti tietysti järjestää kuvaukset. Synttärikuvailusta alkaa tulla meillä jo melkein perinne, joten olin tosi mielissäni, kun Jenna lupautui tällä(kin) kertaa tulla kuvaamaan. Kuvaukset toteutettiin helatorstaina 25.5. kun meillä molemmilla oli pyhäpäivän ansioista vapaata töistä. Tulokset olivat mielestäni ihan huippuja. Saatiin ihania yhteiskuvia, kauniita muotokuvia ruunaherrasta ja kirsikkana kakun päällä, vauhdikkaita ratsastuskuvia.


Suloisuus

Puspus
Ensin kävelimme metsikköön ottamaan yhteiskuvia maasta käsin. Elvis suhtautui kuvaamiseen tyynen rauhallisesti, eikä tällä kertaa hermostunut vaikka poikkesimme tieltä umpimetsään. Yhteiskuvien jälkeen otimme kuvia Elviksestä vielä laitumella. Siinä sitten tuli se idea, että mitäs jos saisin viimein todistusaineistoa meidän hurjastelusta. Aina silloin tällöin käyn nimittäin ratsastamassa ilman satulaa ja silloin askellajina voi olla myös laukka. Ilman satulaa laukkailua on tullut tehtyä myös pellolla kiitäen. Mutta tätä ei vaan ole kukaan koskaan nähnyt. No mutta nytpä on! Laukattiin mäkinen laidunpelto pari kertaa ylös ja Jenna sai otettua mielestäni varsin kivoja kuvia. Eka laukkapätkä oli kyllä meillä varsin hissuttelua, sillä Elvis tuntui koko ajan siltä, että se aikoo pukittaa. Jonkin pienen pienen pompunhan se tekikin. Toinen kerta sujui sitten paremmin ja vauhdikkaammin. Kivaa oli!


Kivaa oli molemmilla :)


Tänään syntymäpäivää vietetään sitten mukavan maastoilun ja herkkujen parissa. Elvikselle piti tietysti ostaa uuden sadon porkkanoita ja mehukkaita omenia. Veikkaan, että Elvis on mielissään :)Blogin pariin palaan näillä näkymin piakoin myös uudestaan. Viikko sitten kävimme nimittäin Jennan kanssa Hevoset Kaivarissa tapahtumassa ja jakaisin mielelläni tunnelmia ja kuvia myös sieltä. Kuulemiin!

Kaunis mies <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti